na-khreschatiku-v-ispanskoyi-vbolivalnitsi-vkrali-kvitki-na-final-lch

На Хрещатику в іспанської вболівальниці вкрали квитки на фінал ЛЧ

 • 12555 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Столичні поліцейські затримали двох чоловіків, які на Хрещатику відібрали у іспанської футбольної вболівальниці гаманець. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Києві, повідомляє УНН.

"До працівників поліції, які несли службу з охорони публічної безпеки біля фан-зони на вулиці Хрещатик, звернулася громадянка Іспанії із повідомлення про пограбування: до них підійшли чоловіки і вирвали із рук гаманець, у якому були гроші та квитки на сьогоднішній фінальний матч Ліги чемпіонів", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці терміново передали прикмети зловмисників своїм колегам. Патрульні поліцейські, які знаходилися з іншої сторони фан-зони, помітили двох чоловіків, зупинили їх та доправили до Печерського управління поліції. Вже встановлено, що один із них - росіянин, інший – уродженець Донеччини, який перебуває у розшуку за скоєння шахрайства та підробку документів.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі вилучають записи з відеокамер спостереження поряд із місцем події. Також триває збір доказової бази.

Нагадаємо, перед фіналом ЛЧ поліція Києва зафіксувала 26 правопорушень за участю іноземців, які прибули на фінал Ліги чемпіонів, і відкрила 15 кримінальних проваджень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП