na-kirovogradschini-perekinulas-vantazhivka-yaka-perevozila-vibukhonebezpechni-rechovini

На Кіровоградщині перекинулась вантажівка, яка перевозила вибухонебезпечні речовини

 • 8040 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 27 грудня. УНН. Вчора ввечері, на 30 км автодороги Знам’янка-Луганськ-Ізварино на Кіровоградщині, перекинувся автомобіль КрАЗ, який перевозив вибухонебезпечні речовини. Про це кореспонденту УНН повідомили в інформаційному відділі управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Кіровоградській області.

“За попередніми даними водій автомобіля КрАЗ, рухаючись з боку міста Кропивницький в напрямку Олександрії, не врахував дорожню обстановку, особливості вантажу, не впорався з керуванням, здійснив з’їзд на праве узбіччя з подальшим перекиданням. Внаслідок чого автомобіль отримав значні механічні ушкодження. Автомобіль перевозив наступний вантаж: 5 тонн аміачної селітри, 12,5 тонн емульсійної фази, газогенеруюча добавка”, — повідомили у прес-службі.

Також в прес-службі додали, що були деформовані кабіна автомобіля, дах і контейнери, але вони не розбились, речовини не розлилися. На водія складено адміністративний протокол за ст. 124 КУ про адміністративні правопорушення, який наразі скеровано до суду.

Українські Національні Новини

Суспільство