na-kiyivschini-pripinili-diyalnist-pidpilnogo-tsekhu-z-virobnitstva-alkogolyu

На Київщині припинили діяльність підпільного цеху з виробництва алкоголю

 • 7544 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Співробітники прокуратури Житомирської області спільно із податківцями викрили підпільний цех із виробництва фальсифікованого алкоголю, що діяв на території Київської області Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області, передає УНН.

 

Зловмисники реалізовували алкогольний фальсифікат без офіційного дозволу на території Житомирської та інших областей.
Так, прокуратура Житомирської області спільно із податківцями провела низку обшуків у місцях виготовлення та збуту алкогольної продукції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алкоголь вночі можна купити щонайменше у трьох столичних супермаркетах

"За результатами обшуків, вилучено 15 090 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, 5 000 літрів етилового спирту, компоненти для виробництва фальсифікату, комп’ютерну техніку, транспортні засоби та обладнання для виготовлення алкогольних напоїв", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за даними журналіста О.Дубинського, ТОП-чиновники, що забезпечують роботу нелегалів алкогольного ринку, щомісяця заробляють близько 9 млн доларів.

За даними ДФС протягом 7 місяців 2017 року найбільшу кількість незаконних виробництв алкогольних напоїв було виявлено в Запорізькій і Львівській областях - 7 і 6 випадків відповідно.

Додамо, що за останні три роки легальне виробництво горілки скоротилося в півтора рази.

Обсяги тіньового ринку тим часом виросли і досягають близько 60-70%.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП