na-kiyivschini-rozpochalis-navchannya-sil-teritorialnoyi-oboroni

На Київщині розпочались навчання сил територіальної оборони

 • 10300 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. На території Національного музею-заповідника "Битва за Київ у 1943 році", який знаходиться в селі Нові Петрівці що на Київщині, урочисто розпочались дводенні навчання сил територіальної оборони, передає УНН з посиланням на прес-службу Міністерства оборони

Захід, організований за підтримки Командування Сухопутних військ Збройних Сил України та оперативного командування "Північ", отримав умовну назву "Рух 100. Злива".

Навчання відбуваються в рамках Меморандуму про співробітництво між Міністерством оборони України та Громадською спілкою "Рух сприяння територіальній обороні України". Це вже не перші спільні навчання по підготовці патріотично налаштованих Громадян України.

До участі в проведенні навчань залучені представники з різних регіонів України, зокрема міста Києва та Київської області, Чернігівщини, Львівщини, Харківщини тощо.

Головною метою проведення навчань ставиться завчасна підготовка військовозобов’язаних до виконання завдань, які покладені на підрозділи територіальної оборони.

На урочистому відкритті навчань були присутні представники Генерального штабу Збройних Сил України, Командування Сухопутних військ ЗС України, оперативного командування "Північ", військовий аташе Естонії, Голова Київської обласної державної адміністрації, Голова Вишгородської районної державної адміністрації, представники Київського обласного та Київського міського військових комісаріатів.

Нагадуємо, українці найбільше довіряють волонтерським організаціям, рівень довіри до яких перевищив довіру до церкви і Збройних сил України і сягнув 66% серед опитаних.

Українські Національні Новини

Суспільство