na-kordoni-z-ugorschinoyu-prikordonniki-zatrimali-nelegalnikh-migrantiv

На кордоні з Угорщиною прикордонники затримали нелегальних мігрантів

 • 9971 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. На кордоні з Угорщиною прикордонники затримали нелегальних мігрантів. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, передає УНН.

"Так сьогодні вночі на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби "Велика Паладь" Мукачівського загону, прикордонники затримали іноземців, які мали намір незаконно потрапити до Угорщини", - йдеться у повідомленні.

Під час патрулювання наряд помітив двох невідомих осіб, які подолавши загороджувальний паркан, швидко рухались у бік кордону. Аби затримати правопорушників військовослужбовці здійснили попереджувальні постріли вгору. Документів при собі затримані не мали, лише повідомили, що є громадянами Афганістану.

Затримані зізнались, що мали намір незаконно перетнути українсько-угорський кордон з метою покращення умов свого життя в одній з країн ЄС. Правопорушників доставлено до відділу прикордонної служби "Велика Паладь". Подальшу долю затриманих та міру покарання визначатиме суд.

Нагадаємо, у Харкові правоохоронці перекрили канал переправлення осіб через державний кордон, який організував 42-річний громадянин Таджикистану.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП