na-luganschini-boyoviki-pidbili-avto-z-ukrayinskimi-viyskovimi-ye-zagibliy

На Луганщині бойовики підбили авто з українськими військовими: є загиблий

 • 11775 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. Внаслідок ворожого обстрілу біля міста Золоте Луганської області було підбито автомобіль українських військових. У результаті загинув один боєць. Про це повідомили у прес-службі Луганської облдержадміністрації, передає УНН.

"Учора ввечері в районі міста Золоте внаслідок ворожого обстрілу з протитанкового ракетного комплексу було підбито автомобіль українських військовослужбовців. Внаслідок цієї трагедії один наш захисник загинув, ще один зазнав поранень", - йдеться в повідомленні.

Також минулої доби та після опівночі бойовики 10 разів порушували режим припинення вогню вздовж лінії розмежування. Зокрема, у напрямку Кримського Новоайдарського району застосовувалися 82-мм міномети, БМП, протитанкові та автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети, а також стрілецька зброя. А по укріпленнях українських військових в районі Новозванівки Попаснянського району відкривався вогонь з протитанкових та автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Нагадаємо, бойовики обстріляли позиції прикордонників зі складу Об’єднаних сил на контрольному посту "Майорськ" на Донбасі. У результаті пошкоджено бронеавтомобіль. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП