na-luganschini-perekinulasya-vantazhivka-z-ponad-20-tonnami-grechki

На Луганщині перекинулася вантажівка з понад 20 тоннами гречки

 • 11103 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Вантажівка з понад 20 тоннами гречки перекинулася у Луганській області. Про це повідомляє ГУНП Луганської області, передає УНН.

Так, вчора близько 15:00 до Старобільського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на 121км + 90 м автодороги Н-26 "Чугуїв – Мілове" перекинувся вантажний автомобіль.

"Виїздом на місце події поліцейськими попередньо встановлено, що 47-річний водій, мешканець Харківської області, керуючи вантажівкою MAN TLA 26 з причепом, перевозив понад 20 тонн гречки з смт Білокуракине до м. Харків, та, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини на праву обочину, де допустив перекидання транспортного засобу. Внаслідок автопригоди водій не постраждав", – зазначили в поліції.

Як розповів водій, напередодні поїздки він вживав спиртні напої – горілку об'ємом 0,5 літра. Через це на згаданій ділянці дороги заснув та втратив керування.

Цей факт зареєстрували. За скоєне правопорушення на чоловіка складено два адміністративні матеріали – за ст.124 КУпАП "Скоєння ДТП" та ст.130 КУпАП "Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння".

Нагадаємо, п'яний чоловік на Харківщині викрав вантажний автомобіль "КамАЗ". 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП