na-lvivschini-ozbroyena-banda-za-den-skoyila-dekilka-rozbiynikh-napadiv

На Львівщині озброєна банда за день скоїла декілька розбійних нападів

 • 19518 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Розбійна група, до складу якої увійшли четверо чоловіків, упродовж дня скоїли низку нападів на мешканців Львівської області. Про це повідомила прес-служба Національної поліції України, передає УНН.

"Вранці до Жовківського відділення поліції Львівщини надійшло повідомлення про розбійний напад. Двоє невідомих проникли до будинку жителя села Малехів. Погрожуючи пістолетом, нападники зв’язали 43-річного власника помешкання", - йдеться в повідомленні.

Після цього зловмисники заволоділи двома хутровими шубами, пристроєм для відстрілу гумових куль "ПМ-РФ", золотими прикрасами вагою майже 50 грамів, 200 доларами США. Також забрали пляшку коштовного лікеру. Загалом зловмисники завдали господарю матеріальних збитків на 170 тисяч гривень.

Невдовзі інформація про напад надійшла до чергової частини Мостиського відділення поліції Львівської області.

"Цього разу троє невідомих у масках зі зброєю ввірвалися до будинку 41-річної жительки міста Судова Вишня. Зловмисники нанесли жінці кілька ударів по голові та, погрожуючи пістолетом, заволоділи заощадженнями - 3,4 тисячами доларів США. Також у потерпілої відібрали мобільний телефон та зняли з неї золоті сережки", - розповіли в поліції.

Інформація про злочинну групу розійшлася по всіх підрозділах львівської поліції. У результаті вжитих заходів оперативники УДВБ НПУ вийшли на розбійників та встановили їхні особи.

Правоохоронці зупинили автомобіль, на якому пересували зловмисники. Причетними до розбоїв виявилися четверо жителів Львівської області, які в минулому були судимі за крадіжки, грабежі та розбійні напади. При огляді у затриманих виявили та вилучили зброю, електрошокер, рукавички та грошові кошти. Нині фігурантів групи затримали в порядку ст. 208 КПК України. Найближчим часом їм буде оголошено підозру та обрано запобіжний захід.

Нагадаємо, зловмисники, називаючись соціальними працівниками або збирачами металобрухту, грабували пенсіонерів у селах Чернігівської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП