na-mikolayivschini-u-korobtsi-znayshli-nemovlya-z-sintsyami-na-tili

На Миколаївщині у коробці знайшли немовля з синцями на тілі

 • 12078 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. На території акушерського відділення Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні, що на Миколаївщині, виявили картонну коробку з новонародженою дитиною. На тілі немовля були садни, синці та подряпини. Про це повідомила прес-служба управління у справах дітей Первомайської міської ради у Facebook, передає УНН.

"Близько 22:00 14.09.2018 року на території акушерського відділення Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні невідомою особою в картонній коробці була залишена новонароджена дитина чоловічої статі", - йдеться в повідомленні.

При ретельному огляді на тілі немовля виявили численні садни, синці, подряпини. Згодом медики встановили діагноз "закрита черепно-мозкова травма". Хлопчика доставили в реанімаційно-анестезіологічного відділення місцевої лікарні, де йому надали необхідну допомогу.

"Наступного дня, 15.09.2018 року, маленький Богданчик, саме таке ім’я отримала дитина при хрещенні, вирушив до Миколаївської обласної дитячої лікарні, де на даний момент продовжується його лікування", - зазначили в управлінні.

Наразі проведена державна реєстрація народження дитини. Крім того, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 135 КК України.

Нагадаємо, у Кіровоградській області соцпрацівники забрали з родини чотирирічного хлопчика, який у своєму віці важив лише 7 кілограмів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП