na-odeschini-stalasya-strilyanila-ye-zagibliy

На Одещині сталася стрілянина: є загиблий

 • 10026 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Білгород-Дністровському в результаті  стрілянини загинув 24-річний хлопець. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Нацполіціі області Дмитро Головін, передає УНН.

"Білгород-Дністровський. Вечір. Молода компанія із 6-ти осіб відпочивала у ресторані. Між ними та іншим гостем - іноземним підприємцем на прізвисько "Керім"- виник словесний конфлікт. В подальшому "Керім" подзвонив знайомим, які пообіцяли розібратись в ситуації. Під ранок на мобільний телефон одного із хлопців надійшов дзвінок з вимогою "вийти поговорити". 24-річний юнак та його шестеро друзів погодились на зустріч біля місцевого ринку. Близько сьомої ранку на ринок приїхало троє осіб та розстріляли компанію з травматичної зброї, в тому числі застосувавши холодну зброю. Від отриманих поранень - 2 проникаючих ножових поранення грудної клітини та 8 поранень, нанесених травматичною зброєю - 24-х річний хлопець помер у лікарні. Інші не постраждали", - сказано в повідомлені.

За словами Д. Головіна, підозрювані, які втекли із місця пригоди, пізніше були затримані поліцією поблизу Одеси.

Як повідомляв УНН, внаслідок стрілянини 17 квітня на території автостоянки "ГО Захист Одеса" постраждало троє осіб. Усіх їх госпіталізували. На місці події правоохоронці виявили групу осіб в балаклавах та бронежилетах, які бігали по даху парковки та стріляли з травматичної зброї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП