na-okupovanii-luhanshchyni-ne-dotiahnuly-95percent-do-rekordnoi-iavky-na-rosiiskykh-vyborakh-ova

На окупованій Луганщині не дотягнули 9,5% до рекордної "явки" на російських "виборах" - ОВА

 • 28792 переглядiв

В окупованій частині Луганської області російські окупанти продовжили дострокове "голосування" на своїх "виборах" у Сєвєродонецьку з 4 днів до тижня і не змогли досягти рекордної явки, не дотягнувши 9,5%.

На тимчасово окупованих територіях Луганської області у Сєвєродонецьку чотириденне дострокове "голосування" на російських "виборах" тривало тиждень, в "лнр" не дотягнули 9,5% до рекордної явки. Тим часом інтенсивність вогню на фронті дещо спала. Про це повідомив у понеділок голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

йсДеталі

"Більшість наземних атак ворога відбулася на Куп’янському напрямку. Противник не припиняє вогневу підтримку, обстрілюючи наші населені пункти. Хоча інтенсивність вогню, у порівнянні із попередньою добою, дещо спала – зафіксовано близько 50 спроб обстрілів із різних видів озброєння. Постраждали Білогорівка, Макіївка, Невське, Новолюбівка", – поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

З його слів, Сєвєродонецьк та інші прифронтові міста заздалегідь увійшли до переліку населених пунктів, де окупанти, через безпекову ситуацію і, відповідно, неможливість відкрити стаціонарні виборчі дільниці, мали організувати дострокове голосування – із понеділка по четвер.

"Задля цього вони здійснювали поквартирний обхід, а також збирали голоси на вулиці. Підсумковий результат їх не влаштував, і вони подовжили графік роботи своїх стихійних виборчих дільниць ще на три дні – до вечора неділі. Запасу бюлетенів вистачило", - вказав Лисогор.

Загалом, за його словами, слід зазначити, що "попри заяви так званої "цик лнр" стосовно роботи осередків для голосування у посиленому режимі, до рекордної явки луганські колаборанти дотягнути не змогли".

"Результат, на який "необхідно усім рівнятися", зафіксовано у чечні – 96,46%. В "лнр" явка нижче майже на 9,5%. Десь недопрацювали", - написав Лисогор.

На окупованих територіях Луганщини наперед окреслили явку на російських "виборах" - ОВА16.03.24, 12:22 • [views_0]