na-okupovanii-luhanshchyni-zaharbnyky-rozdaiut-povistky-ta-navchaiut-molod-pravylnomu-bloherstvu

На окупованій Луганщині загарбники роздають повістки та навчають молодь "правильному" блогерству

 • 28445 переглядiв

Окупанти на Луганщині роздають чоловікам російські паспорти та повістки, а також відкривають центр, де навчатимуть молодь проросійському блогерству.

У Лисичанську та Рубіжному окупанти роздають повістки чоловікам разом із паспортом рф, а у Луганську навчатимуть молодь, як "правильно" подавати інформацію в інтернет-просторі. Про це у Telegram повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор, передає УНН.

Невське та села навколо під вогнем артилерії та мінометів росіян. З озброєння різного калібру вони б’ють й по Білогорівці. Вчора по населеному пункту завдані удари з авіації. Загарбницькі штурми там майже безперервні – по декілька атак на добу. Втім, наші бійці стримують ворога, не даючи йому просунутися вглиб країни. Нищать окупантів усіма наявними засобами ураження,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Для проведення чергової хвилі примусової мобілізації загарбники чекають завершення виборів виключно на території рф. В окупованих регіонах вона триває. Зокрема, й у прифронтових містах.

Так, у Лисичанську чоловіки одержують повістки разом із паспортом рф. Аналогічно – в Рубіжному. Їх вручають як при зверненні за адміністративною послугою, так і при спробі виїхати з міста.

Доповнення

З молоді від 14 до 22 років в Луганську формуватимуть пропагандистів. З юних років навчатимуть, як правильно, за версією росіян, подавати інформацію в інтернет-просторі.

Для цього навіть відкрили спеціальний центр освіти блогерів. Так зване "навчання" проводитимуть спеціалісти-практики з рф.

В окупованому Мелітополі російські загарбники планують створити перший "Центр юнармійської підготовки"07.02.24, 17:56 • [views_0]