na-okupovanykh-terytoriiakh-rosiiany-ne-mozhut-znaity-dobrovoltsiv-dlia-narodnykh-druzhyn-tsentr-natssprotyvu

На окупованих територіях росіяни не можуть знайти добровольців для "народних дружин" - Центр нацспротиву

 • 21819 переглядiв

Росіяни обманюють місцевих жителів на окупованих територіях, агітуючи їх вступати до так званих "добровольчих" підрозділів, які насправді використовуються для прикриття російських формувань.

На тимчасово окупованих територіях росіяни так й не змогли набрати "добровольців" й вдаються до обману місцевих мешканців. Про це пише УНН з посиланням на Центр національного спротиву.

Деталі 

Зазначається, що ворог продовжує підтримувати так звані "добровільні народні дружини", які нібито діють на ТОТ, переважна більшість учасників цих дружин є працівниками охоронних фірм звезених з рф. 

Проте на основі цих мілітаристичних формувань росіяни агітують вступати місцевих. Надалі цих людей переводять до "добровольчих батальйонів", де вони стають ширмою для російських формувань

- резюмували в Спротиві. 

Центр нацспротиву закликав місцевих саботувати подібні ініціативи ворога. 

Нагадаємо

росіяни на окупованій Донецькій області почнуть призов громадян 1994-2006 років народження на військову службу з 1 квітня 2024 року.

Посилюють контроль над інформаційним полем: окупанти на ТОТ закликають мешканців доносити одне на одного26.03.24, 17:43 • [views_0]

Володимир Омельченко

Суспільство