na-okupovanykh-terytoriiakh-rosiiany-vykradaiut-tsyvilnykh-ta-zmushuiut-yikh-znimatysia-u-propahandystskykh-siuzhetakh-fedorov

На окупованих територіях росіяни викрадають цивільних та змушують їх зніматися у пропагандистських сюжетах - Федоров

 • 23184 переглядiв

росіяни на окупованих українських територіях викрадають цивільних осіб, катують їх, щоб змусити зізнатися у злочинах, і знімають з ними пропагандистські відеоролики, повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації.

росіяни на тимчасово окупованих територіях України викрадають цивільних та знімають з ними пропагандистські сюжети, де змушують їх "зізнаватись" у злочинах. Про це заявив Запорізької ОВА Іван Федоров у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Деталі 

За його словами, окупанти викрали трьох мешканців Мелітополя Олега Зубова, Сергія Бутнара та Ігоря Артеменка і катуваннями добилися в них зізнань в "шпіонажі", щоб запроторити у в'язницю на десятиліття.

Продовжують принижувати наших людей і за гратами: зняли пропагандистський сюжет, в якому вчергове зробили мелітопольців злочинцями

- заявив Федоров. 

Очільник ОВА підкреслив, що викрадення цивільних - це злочин, за який винні мають нести відповідальність перед всім світом.

Окупанти на ТОТ почали відбирати у місцевих жителів автомобілі для військових потреб15.03.24, 05:49 • [views_0]

Нагадаємо

Окупанти в Троїцькому районі Луганської області підтверджують постійну примусову мобілізацію місцевих жителів, причому кількість мобілізованих зростає з кожним днем.

Володимир Омельченко

Війна