na-orikhivskomu-napriamku-rosiiany-8-raziv-shturmuvaly-pozytsii-zsu

На Оріхівському напрямку росіяни 8 разів штурмували позиції ЗСУ

 • 23174 переглядiв

На Оріхівському напрямку за минулу добу російські війська вісім разів атакували українські позиції, але, зазнавши втрат, відступили на вихідні позиції.

На Оріхівському напрямку за минулу добу російські війська здійснили 8 штурмів позицій ЗСУ. Зазнавши втрат, ворог відійшов на свої вихідні позиції. Про це у п'ятницю повідомили Сили оборони півдня України, передає УНН

 Ворог не полишає намірів вибити наші підрозділи із зайнятих позицій. Здійснив 8 штурмів на Оріхівському напрямку, з яких 2 в районі Роботиного, по 3 – в районах Малої Токмачки та Новодарівки

- йдеться у повідомленні Сил оборони півдня.

Крім того, повідомляється, що на лівобережжі Дніпра ворог спромігся на 2 штурми позицій ЗСУ. Традиційно зазнавши втрат, росіяни відійшли на свої вихідні позиції.

Також зазначається, окупанти не припиняють аеророзвідку, тиснуть артилерійськими обстрілами, завдають авіаційні удари, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів. 

Своєю чергою, Сили оборони продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання та укріплення позицій.

Доповнення 

Підводний ракетоносій, що був виведений на бойове чергування напередодні масованої ракетно-дронової атаки, повернувся в пункт базування.  Наразі ворожих кораблів на просторах ані в Чорному, ані в Азовському морях немає, додали в Силах оборони півдня.

Ще плюс 820 окупантів і 8 танків: Генштаб оновив дані про втрати ворога29.03.24, 07:47 • [views_0]