na-privatniy-vechirtsi-v-golivudi-nevidomiy-vidkriv-vogon-ye-postrazhdali

На приватній вечірці в Голівуді невідомий відкрив вогонь, є постраждалі

 • 7794 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. У неділю під час приватної вечірки в Північному Голлівуді відбулася стрілянина, в результаті якої постраждали семеро людей. Їх було доставлено до лікарні, передає УНН з посиланням на NBC.

За словами місцевих правоохоронців, повідомлення про стрілянину надійшло близько 01:00 ночі за місцевим часом.

Спочатку у поліції повідомили, що п'ять людей отримали кульові поранення, а ще двоє отримали травми, коли тікали від куль. Пізніше правоохоронці уточнили, що насправді шість людей отримали кульові поранення, а одна людина травмувалась під час бігу.

Усі сім жертв були доставлені до лікарні з травмами, що не несуть загрози життю, зараз лікарі оцінюють їх стан як стабільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція затримала жінку, яка влаштувала в неділю стрілянину на вулиці в місті Сан-Дієго

Як повідомив виданню лейтенант поліції Лос Анджелеса Боб Толедо, поліція затримала двох людей, щоб поставити їм кілька питань стосовно способу оренди будинку для вечірки ,а також про те, чи була стрілянина пов'язаною з бандою. За його словами, на вечірці були присутні гості з так званої Внутрішньої Імперії - ареалу, розташованого в південній частині штату Каліфорнія навколо міст Ріверсайд і Сан-Бернардіно. Це третій за величиною урбанізований район в Каліфорнії .

Поліція продовжує розслідувати інцидент. Інформація про стрільця на даний момент невідома.

Українські Національні Новини

Новини Світу