na-punktakh-zno-z-matematiki-u-kiyevi-zaluchili-39-pratsivnikiv-politsiyi-okhoroni-utsoyao

На пунктах ЗНО з математики у Києві залучили 39 працівників поліції охорони - УЦОЯО

 • 23267 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. На час тестування з математики у рамках зовнішнього незалежного тестування у столиці на пунктах проведення було залучено 39 працівників поліції охорони. Про це УНН в ексклюзивному коментарі повідомила начальник відділу інформації та комунікації УЦОЯО Тетяна Лєскова.

“Сьогодні випускники здають математику у 39 облаштованих пунктах міста Києва. Тому 39 працівників підрозділу поліції охорони забезпечують правопорядок”, — сказала вона.

При цьому в Києві вже відбулося оцінювання знань з інших предметів і у кожному пункті проведення тестування були залучені працівників підрозділу поліції охорони Національної поліції України.

Так, зі слів Т.Лєскової, під час ЗНО з англійської мови для тестування у Києві було облаштовано 47 пунктів, по одному пункту з французької та іспанської та два пункти проведення ЗНО з німецької, на кожному з них було по одному представнику поліції охорони.

Також у відповіді Українського центру оцінювання якості освіти на інформаційний запит УНН зазначено, що для забезпечення правопорядку під час складання зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури у місті Києві, яким розпочалася основна сесія ЗНО 23 травня, було залучено 79 працівників ППО у 79 пунктах оцінювання.

Нагадаємо, 31 травня в Україні проходить ЗНО з математики.

Українські Національні Новини

Київ