na-remont-dorig-prikarpattya-neobkhidno-sche-2-7-mlrd-grn-sad

На ремонт доріг Прикарпаття необхідно ще 2,7 млрд грн - САД

 • 6950 переглядiв

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК - КИЇВ. 15 грудня. УНН. Для того, щоб дороги в Івано-Франківській області привести до ладу необхідно ще 2,7 млрд гривень, повідомив начальник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак під час візиту на Прикарпаття Президента Петра Порошенка. Про це проінформували у прес-службі Івано-Франківської ОДА, повідомляє УНН.

Посадовець, зокрема, поінформував, що впродовж 2015-2016 років вдалося реалізувати частину програми, започаткованої восени минулого року. Кошти, виділені з Державного бюджету, дали успішний результат.

За словами В.Буджака, наразі середнім ремонтом зроблено ділянку дороги від межі із Львівською областю до межі з Чернівецькою. В наступному році заплановано ремонт дороги у тернопільському напрямку. Задля цього ми вже подали пропозиції в Укравтодор і захистили свої проекти. Натомість - отримали схвалення керівництва.

Спільно з Укравтодором, на переконання чиновника, впродовж 2017-2018 років планують завершити ремонт головних автомагістралей та мостів області.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, П.Порошенко заявив, що цього року в експлуатацію було введено у 10 разів більше доріг, ніж минулого.

Українські Національні Новини

Економіка