na-rinku-nerukhomosti-postupovo-padaye-popit-na-odnokimnatni-kvartir-ekspert

На ринку нерухомості поступово падає попит на однокімнатні квартири - експерт

 • 13032 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. У розподілі попиту на житло акцент поступово зміщується у бік популярності дво- та трикімнатних кварти. Таку думку у коментарі УНН висловив експерт у сфері нерухомості Анатолій Топал.

"У цьому році, якщо на елітному ринку, то там користаються популярність дво-, три- і більше кімнатні квартири. Якщо брати економ плюс, то там більш купують десь дво-, трикімнатні квартири, а однокімнатні менше. Тобто, акцент трішки зміщується. Таке було наприкінці 2012 року, коли на первинному ринку більше запитів пішло на двокімнатні квартири", - вважає експерт.

На його думку, люди надають перевагу інвестуванню у більше за площею житло.

Як повідомляв УНН, експерти вважають, що житло, а надто у новобудовах, є найкращою сферою інвестування для населення, особливо в умовах нестабільності банківської системи.

Особливу увагу експерти радять звернути на житло у новобудовах, які зводяться надійними забудовниками з досвідом реалізації багатьох проектів, як наприклад ПАТ “ХК “Київміськбуд”, який має понад 60-річну історію роботи. Тим більше, що з 1-го листопада у компанії запроваджено знижки від 10 до 20% на деякі квартири у новобудовах.

Українські Національні Новини

Економіка