na-rosiiskii-bielhorodshchyni-vrantsi-bulo-huchno-ye-poraneni

На російській бєлгородщині вранці було "гучно": є поранені

 • 22170 переглядiв

Вранці на бєлгородщині пролунали вибухи. Місцеві Telegram-канали повідомляють про 3 постраждалих. У міноборони рф заявляють про збиття 9 снарядів над областю.

У міноборони рф заявили про атаку із реактивної системи залпового вогню RM-70 "Вампір"  і збиття 9 реактивних снарядів над бєлгородською областю. Російські ЗМІ своєю чергою пишуть про трьох постраждалих через обстріли бєлгорода, передає УНН

Деталі 

У міноборони рф заявили,  що сьогодні вранці була атакована бєлгородщина із застосуванням реактивної системи залпового вогню RM-70 "Вампір".

Ворожа ППО знищила в повітрі дев'ять реактивних снарядів над бєлгородською областю.

Своєю чергою Telegram-канал Baza пише, про щонайменше трьох постраждалих через обстріл бєлгорода. За даними Baza,  один зі снарядів прилетів на парковку - там горіли кілька автомобілів. Також снаряд влучив і в приватний будинок.


Доповнення

Головне управління розвідки міністерства оборони України підтвердило значні втрати російських військ - понад 600 вбитих і 800 поранених під час рейдів легіону "Свобода Росії", Російського Добровольчого Корпусу та Сибірського батальйону у бєлгородській і курській областях росії.

Тетяна Краєвська

Новини Світу