na-stolichnomu-podoli-z-ofisiv-evakuyuvali-lyudey-cherez-zagrozu-vibukhu

На столичному Подолі з офісів евакуювали людей через загрозу вибуху

 • 11417 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Невідомі повідомили про замінування будинку з офісами на вулиці Борисоглібській у Києві, але правоохоронці вибухівки не виявили, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби поліції столиці.

"Анонім повідомив про закладену вибухівку на другому поверсі будинку, де розміщені офіси. За вказаною адресою виїхали профільні служби", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, протягом 20 хвилин до чергової частини Подільського управління поліції надійшло два повідомлення про замінування будівлі на вулиці Борисоглібській. На місце події виїхала слідчо-оперативна група району, вибухотехніки, кінологи та екіпажі патрульних.

"Під час огляду будинку евакуйовано 120 осіб. Працівники профільних служб провели ретельну перевірку об’єкта та прилеглої території. Небезпечних речовин та предметів не виявлено", - зазначили у відомстві.

За цим фактом, повідомили у поліції, дані внесено до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень Подільського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Працівники поліції встановлюють осіб, причетних до правопорушення.

Як повідомляв УНН, 15 травня у Києві невідома особа телефоном повідомила про "замінування" будівель двох судів

Українські Національні Новини

Київ