na-ternopilschini-pobili-zhurnalista-cherez-komentari-pro-vbiralnyu

На Тернопільщині побили журналіста через коментарі про вбиральню

 • 9720 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Переписка у соцмережах та коментарі під постом щодо встановлення вбиральні у центрі міста Чортків стали причиною того, що місцевий мешканець побив представника місцевої газети. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Тернопільській області, передає УНН.

За словами начальника Чортківського відділу поліції Анатолія Мельника, суперечка виникла через встановлений у центрі міста туалет. Через це думка людей розділилася - одні схвалювали такий вчинок влади, інші обурювалися, що центр міста не має прикрашати вбиральня.

Саме такий спір спровокував бійку. Представник газети підтримав ініціативу влади, а інший чортківчанин був проти і пригрозив поквитатися з співрозмовником при зустрічі.

Коли журналіст йшов містом, невідомий чоловік вдарив його кулаком в обличчя. Потерпілий про інцидент повідомив у поліцію.

Правоохоронці внесли даний факт в ЄРДР за ч. 1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження). Представника ЗМІ направили на проходження СМЕ.

Нагадаємо, 17 вересня під час прямого включення на акції біля будівлі Генеральної прокуратури України невідомі кидали яйця у знімальну групу телеканалу. Крім того, жінка вдарила журналістку в обличчя.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП