na-tli-uspishnykh-atak-ukrainskykh-bpla-u-rf-pochaly-perevirku-pidrozdiliv-roshvardii-yaki-okhoroniaiut-npz-atesh

На тлі успішних атак українських БПЛА у рф почали перевірку підрозділів росгвардії, які охороняють НПЗ - "АТЕШ"

 • 21132 переглядiв

Росія проводить внутрішні перевірки підрозділів росгвардії, відповідальних за охорону нафтопереробних заводів, після нещодавніх успішних атак українських безпілотників на стратегічні об'єкти, коли близько 80% безпілотників вразили свої цілі і завдали серйозної шкоди.

У рф розпочали перевірки регіональних підрозділів росгвардії, які забезпечують захист нафтопереробні заводи. Про це пише УНН з посиланням на підпільний рух "АТЕШ".

Деталі 

В регіональних управліннях, які розташовані в регіонах, де нафтопереробні заводи зазнали атак українськими безпілотниками, розпочинаються службові перевірки

- заявили партизани. 

Зазначається, що російське командування наказало підрозділам росгвардії було доручено розробити заходи безпеки нафтопереробних заводів та інших стратегічних об'єктів захисту від атак українських безпілотників.

Проте останні українські атаки на НПЗ свідчать, що росгвардія не впоралась  зі своєю задачею.

Згідно зі статистичними даними, близько 80% безпілотників досягають цілей і завдають серйозної шкоди стратегічним підприємствам

- наголошують в "АТЕШ". 

В окупованому Криму командування рф карає бійців ППО за успішні атаки українських дронів - "АТЕШ"26.03.24, 16:15 • [views_0]

Доповнення

Також у "АТЕШ" розповіли, що керівникам, які не зможуть забезпечити належний рівень захисту НПЗ та решти об'єктів загрожують різні покарання, зокрема  переведення на інші посади або місця служби. Іншим регіональним управлінням росгвардії також загрожують службові перевірки, якщо у регіонах відбудуться подібні атаки.

Нагадаємо

Голова СБУ Василь Малюк заявив, що СБУ провела успішні атаки на російські нафтопереробні заводи, скоротивши експорт нафтопродуктів на третину і перекривши ключове джерело надходжень до військового бюджету рф.