na-vinnichchini-sobaku-privyazali-do-avto-i-tyagnuli-vulitseyu

На Вінниччині собаку прив'язали до авто і тягнули вулицею

 • 12589 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Жінка разом із водієм таксі прив'язали до автомобіля собаку та намагалися вивезти його за місто. Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області, передає УНН.

"13 вересня на спецлінію "102" зателефонували жителі міста Бершадь та повідомили, що вулицею районного центру їде автомобіль "ВАЗ" з прив’язаним до бампера собакою. Свідки події заблокували автомобіль та змусили правопорушників відв’язати пса, викликали поліцію", - йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, що 68-річна жителька Бершадського району викликала таксі для того, щоб вивезти свого собаку за місто та залишити його там. Однак водій автомобіля відмовився брати тварину в салон, тож вони вирішили прив’язати її до бампера, щоб та бігла позаду легковика.

"Зі слів жінки, через свій вік, її важко доглядати за твариною. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Такі дії караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років", - зазначили в поліції.

Нагадаємо, на Закарпатті чоловік застрелив із рушниці хаскі

Українські Національні Новини

Кримінал та НП