na-vinnichini-za-seriyni-pograbuvannya-babus-suditimut-dvokh-molodikiv

На Вінничині за серійні пограбування пенсіонерів судитимуть двох чоловіків

 • 7928 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Прокуратура Вінницької області передала до суду кримінальне провадження за фактом систематичного розбою і грабежу осіб похилого віку, що упродовж 2016-2017 років вчиняли двоє чоловіків. Про це повідомила прес-служба відомства, передає УНН.

"Викрито злочинну групу, що упродовж минулого-поточного років займалась пограбуваннями та розбійними нападами на осіб похилого віку на території Ямпільського, Томашпільського, Тульчинського та Шаргородського районів", - йдеться у повідомленні.

Обвинувальний акт стосовно осіб, що здійснювали злочини за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 187, ч. 3 ст. 186 КК України (грабіж, розбій) скеровано до суду.

Як зазначається, санкція  ч. 3 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому) передбачає позбавлення волі терміном від 4 до 8 років; за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), - від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

За даними прес-служби, обвинуваченим обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Підтримання державного обвинувачення здійснюється прокуратурою Вінницької області.

Нагадаємо, у Києві судитимуть п'ятьох поліцейських за серійні пограбування людей на вокзалі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП