na-volini-cholovik-napav-na-patrulnikh-politseyskikh

На Волині чоловік напав на патрульних поліцейських

 • 8546 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Чоловік з ознаками сп’яніння завдав поліцейським тілесних ушкоджень у Волинській області. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції в області, передає УНН.

"Учора близько 18 години екіпаж ковельських патрульних прибув на виклик "погроза фізичною розправою" по вулиці Мічурина. Однак опрацювати дане повідомлення їм не вдалося: до полісменів підійшов невідомий чоловік з ознаками сп’яніння почав безпідставно чіплятись, провокувати та заважати інспекторам виконувати службові обов’язки. При цьому особа виражалася нецензурною лайкою та погрожувала фізичною розправою", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бельгії вночі невідомі розстріляли поліцейського

Патрульні неодноразово попередили чоловіка про відповідальність, але це не діяло. При спробі затримання він завдав правоохоронцям тілесних ушкоджень, а також розбив екран службового планшета і пошкодив задню фару службового автомобіля.

"Про інцидент повідомили службу "102", на місце прибула слідчо-оперативна група. Зловмисника патрульні затримали й доставили у відділок поліції, де оформили 2 протоколи. Що ж до нанесення ушкоджень інспекторам, то цією подією далі займається слідчо-оперативна група. А 39-річному ковельчанину загрожує кримінальна відповідальність", - зазначили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє поліцейських загинули через напад смертника в Іраку

Нагадаємо, житель Черкас побив співробітника поліції металевим предметом.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП