na-yevrobachennya-2017-prodano-mayzhe-10-tis-kvitkiv-nomeri-v-gotelyakh-zabronyuvala-21-delegatsiya

На "Євробачення-2017" продано майже 10 тис. квитків, номери в готелях забронювала 21 делегація

 • 10200 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. За два дні продано майже 10 тис. квитків із 70 тис. на "Євробачення-2017". Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо, передає УНН.

"За два дні продано 9 384 квитки вартістю від 8 до понад 500 євро. Загалом планується продати майже 70 тисяч квитків на 9 подій конкурсу: фінал, два півфінали, їхні репетиції й генеральні репетиції",- йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними відомства з 6 лютого також розпочалося бронювання номерів в офіційних готелях «Євробачення-2017» для іноземних делегацій.

"За перший день забронювала номери 21 делегація",- додали у прес-службі.

У Держкомтелерадіо також зазначили, що наразі триває підготовка до тендерів на закупівлю послуг, необхідних для проведення "Євробачення-2017".

"Зокрема, зараз збираються пропозиції від компаній, які могли би забезпечити підготовку, встановлення, експлуатацію та демонтаж конструкцій глядацьких трибун",- уточнили у відомстві

Крім того розпочатий тендер на надання послуг із забезпечення відеозйомки та формування телевізійного сигналу, а також з організації та проведення акредитації учасників, членів делегацій, фанатів, преси, персоналу та гостей пісенного конкурсу.

Нагадаємо, Євробачення відбудеться навесні 2017 року в Києві. Головною ареною конкурсу стане Міжнародний виставковий центр. Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня. Загалом продаж і бронювання квитків здійснюватиметься для дев’яти шоу – шість генеральних репетицій, два півфінальні змагання і фінал Євробачення-2017.

Також нагадаємо, організатори представили слоган і логотип Євробачення-2017.

Українські Національні Новини

Суспільство