na-zaporizhzhi-na-blokpostu-viluchili-dvi-granati-f-1

На Запоріжжі на блокпосту вилучили дві гранати Ф-1

 • 8250 переглядiв

ЗАПОРІЖЖЯ-КИЇВ. 19 грудня. УНН. Вечері 18 грудня на блокпосту поблизу Новомиколаївки Запорізької області співробітники СБУ разом із поліцією вилучили дві гранати Ф-1. Про це кореспонденту УНН розповілі в Управлінні СБУ у Запорізькій області.

Правоохоронці зупинили для перевірки легкове авто, в якому знаходились три чоловіка у військовій формі. Водій був тверезий, а обидва пассажири перебували у стані алкогольного сп'яніння, представившись ветеранами АТО, вели себе агресивно та погрожували бійцям блокпосту.

Коли правоохоронці почали вимагати перевірку особистих речей, один з чоловіків попросився в туалет. Пішовши до туалету, чоловік викинув гранату Ф-1, але його помітив один з бійців блокпосту. Інший чоловік намагався "скинути" заборонений багаж, кинувши гранату під ноги правоохоронцям. Граната була без запалу, але зважаючи на те, що подія сталася близько 22:15 (у темний час доби), правоохоронцям не було видно чи безпечний боєприпас.

Пізніше чоловіки зізналися, що не є АТОшниками, а є волонтерами. Їх було затримано та передано до райвідділку Нацполіції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП