na-zasidanni-fraktsiyi-bpp-bude-prisutnya-v-o-golovi-moz-u-suprun

На засіданні фракції "БПП" буде присутня в.о. голови МОЗ У.Супрун

 • 9510 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. На сьогоднішнє засідання фракції БПП за участі Президента та Прем'єр-міністра має прийти і в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Про це повідомила журналістам голова комітету ВР з питань охорони здоров'я Ольга Богомолець, передає кореспондент УНН.

"Я думаю, що це було побажання пані Уляни, але побажання фракції і побажання комітету охорони здоров'я було заслухати звіт міністра охорони здоров'я з парламентської трибуни. Поки що маємо зустріч на фракції", - сказала О.Богомолець, відповідаючи на питання журналістів, чи має бути присутньою У.Супрун, і які питання мають обговорюватися з нею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні відбудеться засідання фракції "БПП" за участю Президента і Прем'єра

Серед питань, які планує поставити фракція У.Супрун, це "починаючи з того, коли будуть затверджені номенклатури посад закупівлі 2016 року, якщо говорити про забезпечення громадян ліками, на які держава виділила в 2016 році 4 млрд грн., ці гроші ще в минулому році, в листопаді місяці були переведені нашим Кабміном на закордонні рахунки в американських банках і вони там знаходяться, в той час, коли люди помирають без ліків і досі ще не затверджені всі номенклатури", - зазначила О.Богомолець.

Українські Національні Новини

Політика