nabu-u-spravi-omelyana-nalichuyetsya-ponad-20-tomiv

НАБУ: у справі Омеляна налічується понад 20 томів

 • 9955 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. У кримінальному провадженні за підозрою міністра інфраструктури Володимира Омеляна у декларуванні недостовірної інформації та незаконному забагаченні налічується понад 20 томів матеріалів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАБУ, передає УНН.

“Розслідуючи незаконне збагачення міністра інфраструктури України та декларування ним недостовірних відомостей у е-деклараціях, детективи отримали понад 30 тимчасових доступів до речей та документів, направили понад 100 запитів. Наразі матеріали в цьому провадженні налічують понад 20 томів”, — зазначили у Бюро.

На думку НАБУ, “дивною виглядає заява керівника САП про "формальність" ознак злочину у діях міністра інфраструктури, адже саме підлеглий Назара Холодницького доручив детективу НАБУ повідомити посадовцю про підозру, визнавши зібрані докази достатніми”.

Як повідомляв УНН, 13 вересня у НАБУ повідомили, що міністру інфраструктури Володимиру Омеляну повідомлено про підозру у незаконному збагаченні та недекларуванні за 2015 і 2016 роки. 

14 вересня Солом’янський районний суд Києва застосував до міністра Омеляна запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Також суд зобов’язав міністра здати свої закордонні паспорти. 

Українські Національні Новини

Політика