nagoduvati-bezdomnikh-i-poyikhati-na-vidpochinok-yak-lotereyni-milyoneri-vitrachayut-svoyi-groshi

Нагодувати бездомних і поїхати на відпочинок: як лотерейні мільйонери витрачають свої гроші

 • 11982 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Мільйонери усі різні - так вважають в австралійському представництві лотереї Powerball. Деякі новоспечені багатії купують елітні авто і дорогі особняки, інші - роздають гроші нужденним. The Daily Mail зробив добірку історій про найщедріших лотерейних мільйонерів Австралії, передає УНН.

У травні минулого року житель західного Сіднея виграв 50 млн доларів в лотерею. На виграні гроші він відкрив мережу закладів безкоштовного громадського харчування для бездомних.

У березні поточного року жителька Сіднея зірвала лотерею в 20 млн дол.

"Ці гроші дозволять мені і моєму чоловікові менше працювати і більше приділяти часу дітям", - сказала вона.

Житель Нового Південного Уельсу, який виграв 25 млн доларів, придбав ферму для своєї сім'ї.

Результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Більшу частину грошей вони витрачають на поліпшення свого побуту і відпочинок з сім'єю.

Наприклад, подружня пара з Хмельницької області, через два роки після тримільйонного виграшу в лотерею "Лото-Забава", обзавелися новим авто, сільгосптехнікою, зробили ремонт в будинку, провели центральне водопостачання і тепер готуються відправити дітей і онуків на відпочинок.

Будівельник з Черкаської області після виграшу 1 млн грн в "Лото-Забава" зробив капітальний ремонт в будинку, купив авто і вперше в житті відправився з сім'єю на море.

Вісімнадцять років чекав свій виграш житель Тернопільської області Григорій Цапура. Довгоочікуваний мільйон він виграв в лютому цього року. Гроші виявилися вельми доречними, частину виграних грошей він відразу витратить на лікування.

Це всього три історії щасливих володарів лотерейних виграшів "Лото-Забава". Всього ж їх 289. Саме стільком українським гравцям пощастило зірвати куш.

Українські Національні Новини

Суспільство