namisnik-kiyevo-pecherskoyi-lavri-pavlo-potrapiv-do-bazi-mirotvortsya

Намісник Києво-Печерської Лаври Павло потрапив до бази "Миротворця"

 • 16775 переглядiв

КИЇВ. 20 веренся. УНН. Намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Павло потрапив в розділ "Чистилище" на сайті "Миротворець". Про відповідна публікація з'явилася на сайті організації сьогодні, 20 вересня, передає УНН.

"Антиукраїнський пропагандист. Противник незалежності українського православ’я від підконтрольної Росії (країна-агресор) РПЦ", - зазначено у відповідному дописі "Миротворця".

Також в організації нагадали, що Митрополит Павло отримав в народі прізвисько "Паша-Мерседес". Він є єпископом УПЦ (МП), митрополитом Вишгородським і Чорнобильським, вікарієм Київської митрополії, намісник Свято-Усперської Києво-Печерської Лаври, головою Синодальної комісії по справах монастирів УПЦ, постійним членом Священного Синода УПЦ, а також членом Міжсоборної присутності РПЦ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-лідер Pink Floyd потрапив у базу "Миротворця"

Як повідомив "Миротворець", підставою для внесення Митрополита в список "чистилища" стало його відеозвернення, розповсюджене в YouTube, де він погрожує "божим прокляттям" тим, хто насмілиться повернути Українській церкві Києво-Печерську Лавру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семенович потрапила до бази "Миротворця"

Українські Національні Новини

Політика