napad-na-meriyu-kharkova-postrazhdaliy-okhoronets-u-vazhkomu-stani

Напад на мерію Харкова: постраждалий охоронець у важкому стані

 • 9555 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Охоронець, якого було поранено внаслідок нападу на будівлю Харківської міської ради, прийшов до тями. Він перебуває у важкому стані. Про це УНН повідомили у департаменті у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради.

"Він (постраждалий, - ред.) прийшов до тями, але перебуває і далі у реанімації. Стан його здоров'я важкий. Лікарі поки не роблять ніяких прогнозів", - проінформували у департаменті.

Зазначено, що чоловік отримав дуже важкі травми, і про те, що його переведуть з реанімації, наразі не йдеться. Крім того, з бюджету міста виділили кошти на допомогу в лікуванні охоронця.

"Бюджет допомагає. Також якщо хтось хоче допомогти, на сайті міськради була картка дружини (постраждалого, - ред.)", - сказали у департаменті.

Нагадаємо, стрілянина під мерією Харкова сталася 20 серпня близько 00:37. Невстановлений чоловік відкрив стрілянину біля адміністративної будівлі Харківської міськради. Озброєний зловмисник стріляв по охоронцях установи та по патрульних, які прибули на місце події за викликом. Поліцейські застосували табельну зброю і знешкодили стрільця.

У результаті події до лікарні з вогнепальними пораненнями були доставлені охоронець установи та патрульний поліцейський. Не зважаючи на зусилля медиків, правоохоронець помер. Інший поранений - у стабільному тяжкому стані.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП