naperedodni-samitu-lavrov-i-pompeo-proveli-telefonnu-rozmovu

Напередодні саміту Лавров і Помпео провели телефонну розмову

 • 10063 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Глави зовнішньополітичних відомств США Майк Помпео і Росії Сергій Лавров провели телефонну розмову, в ході якої обговорили підготовку до майбутньої зустрічі президента США Дональда Трампа і президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомила офіційний представник Держдепартаменту США Хізер Науерт, передає УНН з посиланням на Анадолу.

За словами Науерт, сторони також торкнулися ситуації навколо Сирії та на Корейському півострові.

Зустріч президентів Росії Володимира Путіна та США Дональда Трампа відбудеться 16 липня в Гельсінкі, повідомили раніше в Білому домі.

У повідомленні наголошується, що в ході переговорів лідери мають намір обговорити двосторонні відносини, а також питання, що стосуються міжнародної безпеки.

Президенти Росії і США Володимир Путін і Дональд Трамп можуть обговорити на майбутньому 16 липня саміті в Гельсінкі проблему кіберзлочинності і протидію тероризму в Сирії.

Як повідомляв УНН, заступник Міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль вважає, що в ході майбутньої зустрічі лідерів США і РФ Дональда Трампа і Володимира Путіна буде підніматися тема "бранців Кремля".

Нагадаємо, радник з національної безпеки США посол Джон Болтон заявив, що на зустрічі президентів США Дональда Трампа і Росії Володимира Путіна, американський лідер буде намагатися добитися компромісу щодо Сирії і витіснення іранської армії з регіону.

Українські Національні Новини

Новини Світу