narkodilok-na-ternopilschini-sintezuvav-5-kg-amfetaminu

Наркоділок на Тернопільщині синтезував 5 кг амфетаміну

 • 9550 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Співробітники СБУ викрили на Тернопільщині лабораторію з виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини – амфетаміну. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає УНН.

"Правоохоронці встановили, що місцевий житель організував у домоволодінні співмешканки незаконне виробництво психотропів. Виготовлений "товар" ділок збував на території Львівської та Тернопільської областей. За оперативною інформацією, протягом десяти місяців зловмисник синтезував понад 5 кг амфетаміну, вартість якого на "чорному ринку" перевищує півтора мільйона гривень", - йдеться у повідомленні.

Співробітники СБУ затримали наркоділка під час перевезення чергової партії психотропних речовин у сусідній регіон для продажу. Під час обшуків у "цеху" та помешканні фігуранта справи правоохоронці виявили близько чотирьохсот грамів амфетаміну, обладнання для його виробництва та прекурсори.

Затриманому оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. Операція з викриття зловмисника проводилась спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури.

Як повідомляв УНН, правоохоронці затримали біля аеропорту "Бориспіль" громадянина України, який привіз з Панами 5,5 кг кокаїну майже на 10 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП