narkotikiv-na-75-tis-dolariv-viluchili-pravookhorontsi-kiyivschini

Наркотиків на 75 тис. доларів вилучили правоохоронці Київщини

 • 7960 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Правоохоронці Київської області викрила двох зловмисників, один з яких провідник поїзда, у яких виявлено наркотиків на загальну суму 75 тис. доларів США. Про це УНН повідомили у прес-службі прокураутри Київської області.

Установлено, що 28-річний провідник поїзда сполученням "Харків-Москва", з метою переміщення через митний кордон України, приховав в одному з купе, 10 брикетів з канабісом загальною масою 7 кг. Зловмисника затримано правоохоронними органами. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.2 ст.305 (закінчений замах на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу) КК України.

Окрім цього, під час проведення слідчих дій в одному з будинків Броварського району, у 44-річного господаря виявлено та вилучено 19 пакетів з канабісом. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів, з метою збуту) КК України.

Загалом у зловмисників вилучено 15 кг канабіса, вартість якого на "чорному ринку" становить 75 тисяч доларів США.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв УНН, 16-річний хлопець отруївся наркотиками у Харкові.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП