nazk-priynyalo-rishennya-pro-perevirku-deklaratsiy-prezidenta-premyera-i-chleniv-uryadu-dopovneno

НАЗК прийняло рішення про перевірку декларацій Президента, Прем'єра і членів уряду (доповнено)

 • 18392 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції на засіданні ухвалило рішення про початок перевірки декларацій Президента України, Прем'єр-міністра України та членів уряду. За таке рішення члени НАЗК проголосували одноголосно, передає кореспондент УНН.

"Прийняття рішення про проведення перевірки декларацій, поданих за 2016 рік Президентом, Прем'єр-міністром та членами уряду, ніяк не пов'язуватиметься з проведенням перевірки і результатами декларацій за 2015 рік", - зазначила Н.Корчак.

У НАЗК зазначили, що на сьогоднішній день мають всі підстави провести перевірку декларацій за 2016, оскільки документи подали вже члени уряду, Президент України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент подав е-декларацію за 2016 рік: більше 127 млн грн доходів, 84 картини

При цьому початок проведення перевірки декларацій топ-чиновників за 2016 рік не зупинить перевірку декларацій, поданих за 2015 рік.

Нагадаємо, станом на 15:40 31 березня 2017 року в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування зареєстровано 1 млн 31 тис. 534 електронних декларацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулий рік український прем'єр отримав 281 тис.грн зарплатні

Українські Національні Новини

Політика