nazvano-naypopulyarnishi-sered-ukrayintsiv-gorilchani-brendi

Названо найпопулярніші серед українців горілчані бренди

 • 277882 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Шість вітчизняних виробників горілки склали рейтинг найпопулярніших, серед українських споживачів, горілок в Україні, повідомляє УНН з посиланням на даний аналітиків Pro-consulting.

Згідно з рейтингом, серед вітчизняних виробників перше місце за популярністю займає горілка ТМ "Nemiroff" (53,15%). Друге місце - горілка "Хортиця" (23,875). Трійку лідерів замикає горілка "Medoff", перевагу їй віддають 18,92% українців.

На четвертому місці опинилася горілка "Хлібний дар" (18,47%). П'яте місце отримала горілка "Мороша" (18,02%). Замикає рейтинг горілка "Green Day" (13,06%).

Додамо, що потрапляння горілки "Medoff" в ТОП-3 брендів, які вважають за краще українці, прокоментували в компанії-виробника цієї торгової марки - Eastern Beverage Trading.

Зокрема, генеральний директор ЕВТ Ольга Івушкіна зазначила, що визнання продуктів "Medoff" з боку споживачів підтверджує високу якість напою.

"Medoff" став брендом №3 в перевагах українців завдяки своїй унікальній м'якості, яка досягається за допомогою застосування спеціальної технології виробництва. А стандарти, які витримуються при виробництві горілки, дозволяють гарантувати її високу якість", - зазначила вона.

Івушкіна також додала, що Medoff щорічно завойовує нагороди міжнародних дегустаційних конкурсів.

"Наші перемоги на міжнародних дегустаційних конкурсах - це підтвердження того, що Medoff дійсно є однією з кращих українських горілок. Тільки протягом 2017 року, бренд завоював 16 медалей престижних конкурсів, що проходили у США, Бельгії, Англії, Франції, Німеччини та Австралії", - розповіла вона.

Українські Національні Новини

Суспільство