ne-perevelisya-maniyaki-yaki-gotovi-rozvyazati-tretyu-svitovu-viynu-poroshenko

Не перевелися маніяки, які готові розв’язати третю світову війну – Порошенко

 • 12086 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. На сьогодні не перевелися маніяки, які готові поставити світ на межу третьої світової війни. Про це сьогодні сказав Президент України Петро Порошенко під час складання військової присяги молодим поповненням 101-ї окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України у Національному музеї історії України у Другій світовій війні, передає УНН.

"Людська пам’ять про колосальні людські жертви Другої світової, про тисячі дощенту зруйнованих міст і спалених сіл вкотре застерігає світ від небезпеки повторення подібної катастрофи. На жаль, не перевелися ще маніяки, які готові поставити світ на межу вже третьої світової війни. І вони тут, неподалік. Що від нас вимагає абсолютної пильності, відповідальності", - наголосив Президент.

Як повідомляв УНН, у військовому календарі України не має бути нічого спільного з країною-агресором. Про це заявив Президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, українська армія входить до десятки найсильніших європейських армій. Про це сьогодні сказав Президент України Петро Порошенко під час складання військової присяги молодим поповненням 101-ї окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України у Національному музеї історії України у Другій світовій війні.

Українські Національні Новини

Політика