negoda-zalishila-avdiyivku-bez-vodi

Негода залишила Авдіївку без води

 • 10372 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Три населені пункти Донецької області знеструмлено та водопостачання міста Авдіївка припинено у зв'язку з негодою. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Донецькій області.

"Станом на 7:00 в результаті негоди на Донеччині знеструмлено 4 населених пункти. Так, 6 вересня о 19:00 через сильний вітер сталося пошкодження повітряної лінії електропередач, що живить Донецьку фільтрувальну станцію. У результаті було припинено водопостачання м. Авдіївка", - йдеться в повідомленні.

Крім того, внаслідок погіршення погодних умов від централізованого електропостачання частково відключено Маріуполь (200 абонентів), село Василівка Волноваського району (81 абонент) та село Дронівка Бахмутського району (136 абонентів).

На території Донецької області оголосили штормове попередження.

"6-7 вересня спостерігаються окремі пориви вітру і шквали 15-20 м/с", - зазначили у ДСНС, посилаючись на дані Укргідрометцентру.

Нагадаємо, у результаті бойових дій 24 серпня була пошкоджена лінія електропостачання Горлівської фільтрувальної станції №2. Торецьк залишився без води

Українські Національні Новини

Кримінал та НП