neobkhidno-terminovo-ukhvaliti-12-zakoniv-dlya-prodovzhennya-reformi-detsentralizatsiyi-g-zubko

Необхідно терміново ухвалити 12 законів для продовження реформи децентралізації – Г.Зубко

 • 8745 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Законопроект про зміни меж населених пунктів був провалений через відсутність депутатів у сесійній залі. Про таке в ефірі “5 каналу” заявив віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, передає УНН.

«Комітет ВР з місцевого самоврядування підтримує усі реформи, є близько 12 законів, які терміново потрібно приймати. Той закон, який був провалений, стосувався зміни меж населених пунктів, зміни меж громад, він пройшов у першому читанні, він пройшов комітет і я би визначив, що це не по змісту, не по суті, і не по аргументам він був провалений, а просто через відсутність депутатського корпусу в парламенті», – заявив Г.Зубко.

Раніше Віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко назвав головні завдання децентралізації на наступний рік, що полягають у розбудові інфраструктури громад, запровадженні стратегічного планування розвитку об’єднаних територіальних громад, підвищенні якості надання послуг, а також реформуванні сектору ЖКГ.

Українські Національні Новини

Політика