neshvill-zrivnyav-rakhunok-u-finalniy-seriyi-kubka-stenli

"Нешвілл" зрівняв рахунок у фінальній серії Кубка Стенлі

 • 9794 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. ХК "Нешвілл Предаторс" вдома обіграв "Піттсбург Пінгвінс" з рахунком 4:1 у четвертому матчі фіналу Кубку Стенлі, повідомляє УНН з посиланням на сайт НХЛ.

На 15-й хвилині першого періоду господарі льоду "Предаторс" відкрили рахунок. "Піттсбург" не зміг винести шайбу із зони, Остін Уотсон завдав кидок по воротах, Мюррей його відбив, а Калле Ярнкрок виявився першим на добиванні. "Пінгвінс" знадобилося трохи більше хвилини, щоб відігратися. Господарі випустили з уваги Кросбі, який вибіг один на один і ефектно переграв Рінне.

Для Кросбі цей гол став першим в останніх 13 матчах фіналів Кубка Стенлі.

Кінець першого періоду і початок другого "Піттсбург" провів в більшості, добре рухав шайбу, завдав два кидки по воротах, але забити не зумів - в 12-й раз поспіль в серії. На початку другого періоду Рінне зробив два божевільних сейви, відбивши вихід один на один Раста і найнебезпечніший кидок Гюнтцеля в дотик, після чого "Нешвілл" вийшов вперед. Фредерік Годро закинув свою третю шайбу у фіналі Кубка Стенлі. Причому гол був зарахований не відразу, а тільки після відеоперегляду.

Пізніше Рінне ще кілька разів врятував "Предаторс", які в четвертому матчі дозволяли супернику набагато більше, ніж в попередніх. Однак швидка атака господарів призвела до виходу один на один Віктора Арвідссона, яка зробила рахунок 3:1.

Шведський нападаючий перервав серію з 15 матчів без голів.

За 3:23 до кінця третього періоду Філіп Форсберг встановив остаточний рахунок зустрічі, вразивши порожні ворота. Для Форсберга це очко стало першим в фіналі. Таким чином у серії до 4-х перемог встановився паритет.

Додамо також, п'ятий матч фіналу Кубка Стенлі відбудеться в Піттсбурзі в ніч з 8-го на 9 червня.

Нагадаємо, "Нешвілл" скоротив відставання від "Піттсбургу" у фінальній серії Кубку Стенлі.

Українські Національні Новини

Спорт