netaniakhu-mizhnarodne-spivtovarystvo-maie-obiednatysia-u-protystoianni-tsii-iranskii-ahresii

Нетаньяху: міжнародне співтовариство має "об'єднатися у протистоянні цій іранській агресії"

 • 25518 переглядiв

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху закликав міжнародне співтовариство об'єднатися проти іранської агресії, яку він охарактеризував як повномасштабну кампанію, що загрожує миру в усьому світі і всьому близькосхідному регіону.

Прем'єр-міністр Ізраїлю заявив, що міжнародне співтовариство має "об'єднатися у протистоянні цій іранській агресії". Про це пише CNN, передає УНН.

Деталі

Надзвичайно важливо, щоб міжнародне співтовариство "об’єдналося в протистоянні цій іранській агресії, яка загрожує світовому миру

заявив прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху в понеділковій заяві зі свого офісу на X.

Нетаньяху додав: "Безпосередньо та через своїх посередників тероризму ХАМАС та інших Іран проводить повномасштабну кампанію агресії, яка загрожує не лише Ізраїлю, але й усьому Близькому Сходу".

США та G7 непублічно стримують Ізраїль щодо відплати на атаку Ірану, але можливі варіанти рішень вже обговорюються15.04.24, 20:20 • [views_0]

Коментарі Нетаньяху після удару Ірану по Ізраїлю минулих вихідних, під час якого було запущено понад 300 ракет і безпілотників.

Тегеран заявив, що напад був помстою за смертоносну атаку Ізраїлю на будівлю консульства в комплексі посольства Ірану в Дамаску.