netflix-zbilshila-kilkist-krayin-de-ne-mozhna-obminyuvatis-parolyami

Netflix збільшив кількість країн де не можна обмінюватись паролями

 • 1045422 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Netflix вводить обмеження на обмін паролями ще в чотирьох країнах: Канаді, Новій Зеландії, Португалії та Іспанії, передає УНН з посиланням на BBC.

Деталі

Клієнтів, які проживають у Канаді, Новій Зеландії, Португалії та Іспанії компанія Netflix зобов'яже заплатити додаткову плату, якщо вони хочуть, користуватись спільною підпискою зі своїми друзями та родичами.

Такому кроку компанії передують суворі заходи щодо обміну паролями в Південній Америці. Далі подібні правила компанія розгорне і у Великій Британії, це має статись до кінця березня.

За оцінками Netflix, 100 мільйонів людей у всьому світі використовують загальні облікові записи. Це призвело до того, що прибуток від загальних акаунтів позначився на можливості Netflix інвестувати в новий програмний контент. Компанія заявила про те, що планує поширити новий підхід у застосуванні правил на більшу кількість країн у найближчі місяці.

«Протягом минулого року ми вивчали різні підходи до розв'язання цієї проблеми в Латинській Америці, і тепер ми готові ширше розгорнути їх у найближчі місяці, починаючи з Канади, Нової Зеландії, Португалії та Іспанії. ", - йдеться у повідомленні.

Доповнення

Раніше компанія заявляла, що дозвіл використовувати облікові записи декількома людьми «створив плутанину» щодо того, коли і як люди можуть використовувати свої облікові записи.

Тепер користувачам з Канади, Нової Зеландії, Іспанії та Португалії буде запропоновано налаштувати «основне місце розташування» для свого облікового запису та керувати тими користувачами, хто має доступ до нього.

За 7,99 канадських доларів передплатники зможуть додати додаткового учасника як «додатковий обліковий запис», з максимум двома обліковими записами на передплату.

Головний операційний директор Netflix Грегорі Пітерс минулого місяця заявив, що зміни можуть сподобатися не всім користувачам, і попередив про це інвесторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіал "Венздей" від Netflix отримає другий сезон

Українські Національні Новини

Новини Світу