nichna-ataka-pivdnia-ta-pivdenno-skhidnykh-rehioniv-ppo-zbyla-7-rosiiskykh-bpla

Нічна атака півдня та південно-східних регіонів: ППО збила 7 російських БпЛА

 • 103723 переглядiв

Минулої ночі рф здійснила безпілотні атаки на енергетичну інфраструктуру на півдні та південному сході України, але Сили протиповітряної оборони збили 7 ворожих безпілотників, не допустивши жодного влучання.

Ворожі війська атакували енергетичну інфраструктуру півдня та південно-східних регіонів України. Силам протиповітряної оборони вдалося збити 7 дронів, не допустивши влучань. Про це повідомляє Сили оборони півдня України, передає УНН.

Деталі

Цієї ночі рф продовжила терор у південних та південно-східних регіонах України, спрямовуючи атаки безпілотників на енергетичну інфраструктуру. За даними, бойова робота Сил протиповітряної оборони тривала понад 3 години, в ході якої збито 7 дронів ворожої армії.

Дрони типу "Shahed-131/136" маневрували кількома областями. У результаті операції у Сил оборони півдня вдалось результативно відпрацювати по 7 баражуючих снарядах. З них 4 були збиті над Дніпропетровщиною, 2 - над Одеською областю та 1 - на Херсонщині.

Додамо

Хоча влучань не зафіксовано, у Дніпропетровській області уламки збитого безпілотника призвели до пожежі на території елеватора. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу, але критичних руйнувань та постраждалих не зафіксовано.

Повітряні Сили зафіксували атаки безпілотників у кількох регіонах30.03.24, 00:35 • [views_0]