nichniy-obstril-troyitskogo-postrazhdala-zhinka-zhiva

Нічний обстріл Троїцького: постраждала жінка жива

 • 10658 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Жінка, яка постраждала під час нічного обстрілу бойовиками селища Троїцьке Луганської області, жива. Вона знаходиться в реанімації. Про це повідомив голова Луганської ВЦА Юрій Гарбуз у Facebook, передає УНН.

"Станом на 10:30 36-річна жінка, яка постраждала внаслідок нічного обстрілу с.Троїцьке, знаходиться у реанімації Лисичанської центральної міської лікарні ім.Титова. Лікарі оцінюють її стан як тяжкий, але стабільний", – написав Гарбуз.

Також він проінформував, що 18-річний постраждалий – син жінки – зазнав поранення ніг, однак його життю нічого не загрожує.

"Наразі він отримує кваліфіковану психологічну допомогу", – зазначив очільник Луганської ВЦА.

Крім того, інформацію про те, що жінка жива підтвердив і голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський у Facebook.

"10:50 – отримали інформацію з Луганщини, з Лисичанської лікарні (саме туди після обстрілу доправили постраждалих). Жінка жива, хоч і в дуже важкому стані. Знаходиться на штучній вентиляції легенів. Лікарі не втрачають надії та продовжують боротися за її життя", – написав Жебрівський.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу бойовиками селища Троїцьке Луганської області загинули двоє членів однієї родини – 13-річний хлопчик та його батько. Згодом голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський повідомив про смерть матері. Поліція кваліфікувала обстріл Троїцького та Курдюмівки як теракт. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП