novi-suddi-rozpochnut-rozglyad-spravi-shtepi-8-chervnya

Нові судді розпочнуть розгляд справи Штепи 8 червня

 • 9434 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Орджонікідзевський районний суд Харкова у складі нової колегії суддів розпочне розгляд справи щодо колишнього міського голови Слов’янська Нелі Штепи 8 червня, передає УНН з посиланням прес-службу прокуратури Харківської області.

Як повідомили у прокуратурі, засідання у справі Н.Штепи відбудеться 8 червня о 9.00 в Орджонікідзевському районному суді м. Харкова.

Призначено новий складу суду: головуючий суддя - Глібко Олена Василівна, Горчакова Ольга Іванівна та Матвієвська Ганна В'ячеславівна.

Як повідомляв УНН, Орджонікідзевський районний суд Харкова переніс розгляд справи щодо екс-мера Слов’янська Нелі Штепи у зв'язку із черговим відводом суддів.

Нагадаємо, Апеляційний суд Харківської області вирішив, що кримінальне провадження щодо Штепи розглядатиме Орджонікідзевський районний суд Харкова.

Штепа затримана 11 липня 2014 року. На суді вона пояснювала, що закликала Путіна увійти в Слов’янськ під загрозою терористів, що в полоні у терористів її били, а інтерв’ю для російських видань зроблені “під дулом автомата”. Їй загрожує довічне ув’язнення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП