noviy-troleybusniy-marshrut-vidkrili-v-chernigovi

Новий тролейбусний маршрут відкрили в Чернігові

 • 9584 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. В Чернігові почав працювати новий тролейбусний маршрут №11, який з’єднує прямим сполученням райони Бобровиці та Масанів. Про це УНН повідомляє із посиланням на прес-службу Чернігівської міської ради.

Від зупинки вул.Незалежності (Масани) він їздитиме через вул.Бойову, вул.Рокосовського, повз Технологічний університет і до Діагностичного центру, що по вул.Шевченка в районі Бобровиці.

Перші кілька зупинок разом з іншими пасажирами в першому тролейбусі №11 проїхав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. 

Як розповів В.Атрошенко, закуплені Черніговом цього року нові тролейбуси їздитимуть там, де найбільший пасажиропотік. І очікується, що новий зручний тролейбусний маршрут буде серед таких.

Про будівництво нової тролейбусної лінії для цього маршруту міський голова сказав, що воно велося надто довго, але результат став якісним. Проект втілений у повному обсязі.

Протяжність тролейбусного маршруту №11 – 19 км. Одне таке коло тролейбус проїжджає за 78 хв.

З усіх зупинок на цьому маршруті – 7 нових, на ділянці новозбудованої тролейбусної лінії по вул.Козацькій.

Будівництво нової лінії проводилося цього року. Виконавець робіт – чернігівське підприємство, яке виграло тендер. Кошторисна вартість робіт – понад 16,5 млн грн. Третину з них оплачено з міського бюджету і дві третини - за рахунок державної субвенції.

Українські Національні Новини

Суспільство