o-khatskevich-rozpoviv-pro-selektsiynu-robotu-dinamo

О.Хацкевич розповів про селекційну роботу "Динамо"

 • 15086 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про селекційну роботу,а також про те, хто може замінити в команді Домагоя Віду і Андрія Ярмоленка, якщо до 1 вересня хтось із футболістів піде, інформує УНН з посиланням на Football Hub.

"Не можна сказати, що у нас ніяких придбань не буде. Ведеться селекційна робота, ми вже визначили позиції, які потрібно посилити. Ми повинні бути готові до того, що до 1 вересня хтось із футболістів може піти. Потрібно думати вже про це, і ми дивимося гравців саме на ці позиції. Ми всі переглядаємо і тримаємо під контролем", - розпочав наставник киян.

Також тренер заявив, що клуб готовий у випадку уходу лідерів колективу "біло-синіх": Ярмоленко? На сьогоднішній день він - футболіст "Динамо". Звичайно, ми всі ці моменти тримаємо в голові. І не тільки по Ярмоленко, але і з тим же Відою ведуться розмови. Але все поки на рівні преси, хоча в будь-який момент ці футболісти можуть піти. Ніхто не знає, коли вони підуть, але ми повинні бути готові до цієї ситуації. У нас і зараз є хлопці на їх позиції. Кращі вони чи гірші - ніхто не знає поки, це покаже тільки час. А на Віду і Ярмоленко ми розраховуємо".

Нагадаємо, що О.Хацкевич виступив ініціатором повернення Олега Гусєва до складу "Динамо".

Українські Національні Новини

Спорт