o-tkachuk-ne-viklyuchiv-scho-sbu-dnyami-mozhe-vidkriti-kriminalne-provadzhennya-proti-n-savchenko

О.Ткачук не виключив, що СБУ днями може відкрити кримінальне провадження проти Н.Савченко

 • 12033 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. СБУ може відкрити кримінальне провадження щодо народного депутата Надії Савченко у разі достатніх доказів найближчими днями. Про це в ефірі "112 Україна" заявив керівник апарату СБУ Олександр Ткачук, передає УНН.

"Якщо ця інформація підтвердиться, якщо у нас буде достатньо підстав, ми звичайно зареєструємо кримінальне провадження, яке буде стосуватиметься безпосередньо тих вчинків пані Надії Савченко", - сказав О.Ткачук.

Він закликав військовослужбовців, які були свідками закликів Н.Савченко звертатися до керівництва своїх військових частин з відповідною інформацією.

"Я не думаю, що така перевірка займе багато часу",- сказав О.Ткачук, додавши що мова йде про найближчі дні, в тому числі вихідні.

Нагадаємо, народний депутат від БПП Тетяна Ричкова звернулася до Генеральної прокуратури та Служби безпеки України щодо порушення кримінальної справи стосовно народного депутата Надії Савченко “за підбурювання військовослужбовців Збройних сил України до повалення державного ладу”.

Українські Національні Новини

Політика